Letölthető kiadványok

PDF formátumú kiadványainkat INNEN töltheti le.Repce 2018

Repce 2018

Aktuális katalógusunkat itt tudja letölteni: REPCE VETŐMAG AJÁNLAT 2018

Az őszi káposztarepce népszerűsége töretlen Magyarországon köszönhetően annak, hogy évről-évre biztos jövedelmet garantál a termelőknek.

Az EURALIS cirokban és szójában piacvezető Magyarországon és köszönhetően a kiemelkedő képességű hibridjeinknek dinamikusan növeli részesedését a repce szegmensben is.

Mi a sikerünk titka?
Egyszerű a válasz: olyan hibrideket ajánlunk a termelők részére, amelyek a hazai termesztési viszonyok között is átlag feletti jövedelmezőséggel termeszthetők.

Az EURALIS innovatív cégként egy saját minősítési rendszert dolgozott ki és vezetett be P3 néven. A P3 logóval csak  a legígéretesebb, kiemelkedő képességekkel rendelkező hibridjeinket jelöljük és ajánljuk a termelők számára.

A Magyarországon regisztrált ES IMPERIO közép-korai, kiemelkedő termőképességű hibrid, ami elsőként kapta meg a P3-s minősítést. Intenzív körülmények között rekord termésre képes. Nagyon jó elágazó képessége miatt az alacsonyabb tőszámú, széles sortávú technológiában is termeszthető. Átlag feletti a betegségekkel szembeni ellenállóképesség és kiemelkedően jó Phoma ellenállóság (RLM3, RLM7 génnel rendelkezik) jellemzi. Alkalmazkodó képessége kiemelkedő, ezért a kevésbé intenzív termőhelyeken is átlag feletti termésre képes.

A korai éréscsoportba tartozó ES CESARIO alacsony hibrid, kiváló kezdeti fejlődési eréllyel. Éréscsoportjában ki-emelkedő alkalmazkodó és termőképesség jellemzi. További erőssége a kiváló Phoma ellenállóság (RLM1, RLM7, RLM9 génnel rendelkezik). Pergésre és megdőlésre egyáltalán nem hajlamos.

Az idei szezonban  új hibridekkel bővítjük a kínálatunkat:

- ES ELDORADO közép-korai hibrid,

- ES DIABLO közép-korai hibrid,

- ES VITO közép-kései hibrid,

- ES MOMENTO közép-kései hibrid.

Eredményes gazdálkodást kívánva arra biztatjuk Önöket, hogy használják az EURALIS repce kiemelkedő genetikáját, hisz ÉRTÉKET ÉS BIZALMAT TEREMTÜNK! 

Balogh László
termékmenedzser

 

Letölthető kiadványok

 PDF formátumú kiadványainkat INNEN töltheti le.