Letölthető kiadványok

PDF formátumú kiadványainkat INNEN töltheti le.Vessen és arasson!

repce zsákok 2016
Nyereményjátékot szervezünk repce termelők számára!

 NYEREMÉNY: 500.000 FT ÉRTÉKŰ TAVASZI VETŐMAG *

A résztvevők csak mezőgazdasági termelők lehetnek, akik vállalják, hogy lehetőség szerint a saját területen vetik el a nyereményt és nem értékesítik tovább.

Nyomtassa ki ezt a nyeremény szelvényt és kitöltve küldje vissza postán a címünkre, hogy részt vehessen a sorsolásunkon.

A szelvény postára adásának végső határideje: 2017. szept. 15.

Postázási cím: Euralis Kft. 1118 Budapest, Rétköz u. 5.

Amennyiben a kinyomtatott jelentkezési lapot kitöltés után inkább email-ben küldeni, úgy a scannelt verziót is elfogadjuk. Ide várjuk elektronikus úton: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

* a 2017/2018-as tavaszi hivatalos Euralis végfelhasználói árlistán szereplő hibridek (napraforgó, kukorica vagy cirok) közül tetszőlegesen választott Euralis vetőmag nettó árából kalkulálva.

A4repce2017

* Aláírásommal hozzájárulok, hogy az általam itt megadott adatokat az Euralis Kft. az Adatvédelmi törvényben meghatározott feltételek szerint tárolja és azt saját marketing tevékenységéhez felhasználja. Tudomásul veszem, hogy bármikor a későbbiekben, a játék után töröltethetem adataimat a nyilvántartásból.

Letölthető kiadványok

 PDF formátumú kiadványainkat INNEN töltheti le.