Letölthető kiadványok

PDF formátumú kiadványainkat INNEN töltheti le.Euralis szója aranyat ér

euralis szója2018-ban Magyarországon közel 60.000 hektáron termeltek szóját, az országos termésátlag megközelítette a 3 t/ha-t.
A termelési kedvet azonban továbbra is csökkenti a zöldítési támogatás előírásaiban bekövetkezett kedvezőtlen változás.

Sokak számára felmerült a kérdés, hogy szabad-e szóját tovább termelni, és ha igen, akkor milyen fajtát válasszanak?

Bővebben ...

Széles napraforgó kínálattal bevetésre készen!

ES GENERALISA napraforgó továbbra is az egyik legfontosabb szántóföldi növény a magyar mezőgazdaságban.
Az 1936-ban alapított EURALIS az egyik legnagyobb és legsikeresebb szereplője a francia mezőgazdaságnak, több mint 60 éve állít elő vetőmagot a legmagasabb minőségben. Sikerének záloga a hosszú évek tapasztalata mellett a folyamatos megújulás és innováció.

Bővebben ...

Euralis kutatási prezentáció

kutatásA sikerünk mögötti értékek

A vetőmag előállításban több, mint 60 éves múlttal rendelkező Euralis Európa egyik vezető kukorica-, cirok és olajosmag-vetőmag előállító vállalata.

Partnereink és kereskedőink jövedelmezőségét biztosítandó a vetőmag üzletágban a következő 4 (alap)pillérre helyezzük a súlypontot: INNOVÁCIÓ, TELJESÍTMÉNY, MINŐSÉG és MEGBÍZHATÓSÁG.

Egyediségünk abban rejlik, hogy a partnereink számára hitelesek vagyunk, mivel az egyedi kapcsolatainkat az Euralisnál a következő fő értékeket figyelembe véve építjük: ÜGYFÉL-KÖZPONTÚSÁG, ODAFIGYELÉS, KREATIVITÁS és MEGOLDÁS-KÖZPONTÚSÁG.

Bővebben ...

A cirok a jövő kukoricája

KITE cirok1Bár vélhetően kiváltani nem fogja, jó alternatíva lehet a cirok a termelők számára a kukorica mellett. A takarmány- és az élelmiszeripar is megfelelő alapanyagra találhat benne.

Nagy érdeklődés övezte a KITE Zrt. 2018. szeptember 4-én, Nádudvaron megrendezett konferenciáját, melyen a cirok termesztése került a középpontba. A tanácskozáson a KITE Zrt. szakemberei mellett az Euralis Kft. és a Tranzit-Ker Zrt. munkatársai is felszólaltak, akik a vetőmagok genetikai ismérveitől a felvásárlásig és feldolgozásig egyaránt felvázolták a fontos tudnivalókat. A KITE Zrt. pedig bemutatta, hogy milyen technológiai elemeket javasol a termelők számára, illetve, hogy a termény felvásárlásában hogyan tudja segíteni őket.

Bővebben ...

Letölthető kiadványok

 PDF formátumú kiadványainkat INNEN töltheti le.